Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

mostanában

2008.06.14. 21:17 - Mirci30

Az utóbbi napokban elég jól viselkedett Andris.

Illetve az esti lefekvés tegnap nagyon nehéz volt, csak 3/4 10-re sikerült úgy letenni az ágyába, hogy nem sírt fel.
Általában délelőtt és délután is alszik kb. 2 órát, közben pedig viszonylag szépen eljátszik (a mi asszisztálásunkkal), nézeget, nomeg eszik.
 
Ami az evést illeti, valamivel jobb a helyzet, mint korábban, már nem ordít szopás helyett-közben-után, csak akkor, ha éhes és nem jön a tej a ciciből, hiába szívogatja. Rendszeressé vált, hogy az előző napi lefejt tejet adom neki cumisüvegből, vagy fagyasztottat, elég szépen issza. Vettem extra-szuper kólikaellenes cumisüveget is, hátha abból könnyebben tud inni, de lényeges különbséget nem tapasztaltam.

Altatás: újabban rászokott, hogy ha fáradt, álmos és járkálok vele, elkezd áriázni. Vékony magas hangon fájdalmasan nyöszörög, jajgat, de nem sír. Jókat derülünk rajta ilyenkor, ahogy kornyikál.

Ma délután elmentünk egy kicsit kirándulni, már nagyon hiányzott egy kis kimozdulás.
A kőbánya-újhegyi bányazóhoz mentünk, kicsit körbejártuk babakocsival, meg üldögéltünk. Amíg ment a kocsi alatta, Andris nagyokat ásított, aztán el is bóbiskolt, de amikor leültünk, felébredt. Már délután 4-kor álmosan ásítozott, de igazi alvás 1/2 9-ig nem következett be, az is csak hosszas hurcolászás, töbszörös szopás és cumisüvegezés (és bukás) után. Apját és engem is lealudttejezett. Túl fáradt volt már, maga sem tudta, hogy mit akar.






























A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr96520586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása