Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

Bölcsőde

2009.08.20. 20:34 - Mirci30

Már teljesen letettünk arról, hogy felveszik a bölcsődébe, mivel várólistán is a 8. volt. Egyszer csak hívtak, hogy miért nem voltunk a szülői értekezleten, Andris fel van véve (hát mert nem szóltak). Volt nagy öröm! Másnap bementünk, kutyafuttában megmutatták a bölcsődét, Andris egyből elvegyült a gyerekek között, jól érezte magát. Abban állapodtunk meg, hogy novembertől indul a beszoktatás, akkortól vissza is megyek dolgozni, illetve kiveszem a szabadságaimat, és januártól dolgozok. Jót is fog tenni Andrisnak a gyerektársaság, és reméljük, ki fog alakulni végre valami napirend, és megtanul rágni is. Itthon nagyon unatkozik már.

Sajnos elhatalmasodott a vírusos szájnyálkahártya-gyulladás, lassan egy hete újra hőemelkedése van, fájlalja a száját, nyűgös, fáradékony, de rosszul alszik. Minden lefektetés és éjszaka kész kínlódás, van, hogy 11-ig ébren van, és nem lehet bezárni, mert simán kimászik az ágyból, lenyomja a kilincset és bejön hozzánk. Annyi haszna van az új ágynak, hogy nem sír, nem esik kétségbe, csak bejön, kivéve, ha beakad a kilincs, és mégsem tudja kinyitni.

Elkeztük eladogatni a már nem használt bébiholmikat, a kiságyra van is már jelentkező, aztán jön sorban a járóka, kiskád, pihenőszék, stb. Nem valószínű, hogy valaha is lesz kistestvére.

A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr531326145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása