Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

7 kg

2008.06.10. 20:11 - Mirci30

Ma ismét tanácsadáson voltunk, Piroska kísért el.

Mondtam, hogy aggasztóan keveset eszik, nagyon sokat sír, és kevés a tejem.
Megmérték: 7,01 kg. Azt mondta az orvos, hogy nincs gond a gyarapodásával, hacsak nem akarunk elefántot nevelni a fiunkból.
A sírásnak szerinte semmi köze az éhséghez, egyszerűen vannak ilyen gyerekek, akik nagyon igénylik a testi kontaktust, mások meg simán elvannak egyedül. Ezen kívül lehet, hogy nagyon érdeklődő (ez igaz, feszülten figyel, les mindent), és azért nem tud egyedül elszórakozni, igényli a társaságot, ingerdús környezetet.
A tejhiányra azt ajánlotta, hogy szoptassam gyakrabban, esetleg éjszaka is keltsem fel enni, ha magától nem ébredne fel. Kicsit petyhüdtnek találta a bőrét a hasán (folyadékhiány?), de a combja nagyon szép telt, szóval szerinte nincs gond.
írt fel erősebb popsikrémet a kérésemre, mert mostanában csúnya kiütéses, pöttyös volt a feneke. A mellkasa is tele van kiütéssel, az orvos szerint ez lehet a melegtől, vagy attól is, hogy valami irritálja (öblítő, mosószer).
A befele forduló lábfej szintén nem probléma, ha komoly lenne, már gipszben lenne a lába.

Hazafelé jövet Andris feltette a két lábát a babakocsi karfájára, és ott nézegette őket. Végül el is aludt, de ahogy beértünk a házba, kipattantak a szemei.

Amúgy mostanában jobb a helyzet, már nem nyűglődik annyit. Sokat nézegeti a kezét, lábát, nagyokat vigyorog, kuncog. A heőzést már abbahagyta, most mindenféle torokhagokat hallat inkább.
Lehet, hogy az a nagy kánikula okozta az egész cirkuszt. Most szívesebben szopik, és általában nem torkollik sírásba a dolog, de azért az esti lefektetést mindig megszenvedjük, ő is, mi is. Újabban úgy tud álomba szenderülni, hogy szopik egy kicsit közvetlenül elalvás előtt. A cicin elbágyad, lecsukódik a szeme, és utána már kisebb-nagyobb zökkenőkkel el tud aludni.

Ez itt egy ásítás:

A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr74513595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feliccia 2008.06.14. 17:24:17

Írjál már valamit, meg fényképeket is tegyél fel.


süti beállítások módosítása