Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

mosógépszerelés

2008.06.07. 10:47 - Mirci30

Feri hazajött!
Nagyon örültek egymásnak. Végre újra a Feri hasán tud jókat büfizni, és abban a helyzetben a kezére is rálát, sokat nézegeti, nagyokat vigyorog.

Tegnap Andris átaludta az éjszakát (3/4 9-től reggel 8-ig), és délelőtt is aludt egy jót. Levittem sétálni, azt is szépen tűrte. Viszont délután nehezen tudott elaludni, sokáig hurcoltam, tettem-vettem, és nagy nehezen végre 3 körül álomba szenderült.
Erre csengetnek: a mosógépszerelők jöttek, ugyanis alig centrifugáz a gép, és erős penész-, illetve pöcegödörszagot áraszt mosáskor. A beszélgetésre, zörgésre persze felébredt Andris, és attól kezdve nem volt nyugalmunk egészen az esti elalvásáig.
Már iszonyú fáradt volt, de sem enni, sem aludni nem bírt. A fürdést előbbre hoztam, hogy hátha megnyugtatja, de azt is végigsírta. És sajnos estefelé a tejem is elég kevés, úgyhogy ilyenkor az előző napi lefejt tejet szoktam odaadni neki. Vagy elfogadja cumisüvegből, vagy nem. Most szerencsére ügyesen megitta. Az egész napi adagja összesen 720 ml volt.
A mosógépnek a szivattyúja haldoklott, ki kellett cserélni, de mondták, hogy nehogy új gépet vegyünk, mert az ez utáni generáció már szemétre való vacak, ez még sokáig bírja a strapát, csak 5 évenként elhasználódik a szivattyú.

Andris éjszaka kétszer is felkelt enni: 1/2 2-kor és 1/2 6-kor. Végül 1/2 9 körül ébredtünk fel (Feri ilyenkor persze már rég ébren van). Mindkétszer pelenkát is kellett cserélnem, mert kakálással végződött a szopás. Sőt, azóta már délelőtt is volt egy teli pelenkája.

Délután Piroskát várjuk babyszittelésre, megyünk bevásárolni. Kicsit tartottam tőle, hogy vállalja-e a múltkoriak után, de egyből beleegyezett. Majd igyekszünk gyorsan hazaérni.




























A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr95507959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása