Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

Óvoda

2011.11.08. 14:50 - Mirci30

Hát eltelt kb. 2 év, mióta nem írtam. Andris most 3 éves és 8 hónapos, szeptember elseje óta óvodába jár. Egy éve elköltöztünk, másik kerületbe, de csak olyan messze, hogy a bölcsődébe még vissza tudjam hordani. Nyáron megvolt a ballagás, elbúcsúztunk a gondozónőktől és a csoporttársaktól, csatolok egy képet:

 

Nyáron sokat kirándultunk, voltunk Bélapátfalván, van ott egy jó kis vidámpark:

 Debrecenbe is ellátogattunk:

 

  

 Nyíregyházán pingpongleckéket vettünk:

 

 Voltunk a Balatonon is: 

Az óvoda már a körzeti, mellettünk két utcával, végre vége a minden reggeli hosszas oda- és visszautazásnak. Elég könnyen beszokott, de viszonylag sokat hiányzott hol kisebb betegségek, hol kórházi tartózkodás miatt. 

Először október elején történt, hogy nagyot esett a kismotorral a játszótéren az aszfalton. Megfigyelésre kórházban kellett maradnia 3 napot, de szerencsére nem volt komolyabb sérülése. Másodszor október végén kruppos rohammal került kórházba, ahol 5 napot töltöttünk együtt, ráadásul egy kórteremben a csoporttársával, aki ugyanabban az órában lett rosszul és került be. Azóta itthon lábadozik, és én is elkaptam valamit odabent, mert jelenleg hörgőgyulladással én is táppénzen vagyok.

Az óvodában szeretik Andrist, nagyon okosnak tartják az óvónők, csak időnként kissé agresszív. Nem is csoda, 30 gyerek van egy csoportban.

A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr113363512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása