Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

Oáááá!

2008.05.27. 13:49 - Mirci30

ÁÁÁÁÁ!!! Nagyon szenved(ünk)! Napról napra nyűgösebb és sírósabb. Azt mondták, 3 hónapos korától sokkal könnyebb lesz, nem fog annyit sírni. Hát nem úgy tűnik.

Eddig, ha a karomban sikerült kicsit elaltatni, annyira, hogy tartósan lecsukja a szemét, az ágybatétel után már nem ébredt fel, illetve ritkán. Ha ki is nyitotta a szemét egy pillanatra, aztán könnyen elaludt. Most, ha már percek óta lehunyt szemmel fekszik a karomban, és megpróbálom óvatosan letenni, egyből kinyitja a szemét, és vége. Nem alszik vissza, nem nyugszik meg, egyre jobban sír, muszáj újra felvenni. Eleve több idő kell a ringatáshoz, és sokszor még járkálás közben is sír.
Nap közben nem alszik már 2-3 órákat egyhuzamban, legfeljebb 1/2-1 órát. Ha nagy nehezen sikerül elaltatni, 20 perc-fél óra múlva már hallatszik a sírás a gyerekszobából. A babakocsiban sem aludt tegnap, végig ébren volt, és kb. a felétől kezdve végigsírta az utat, beordította az egész Havannát, alig vártam, hogy hazaérjek vele.

És nem eszik! Nyilvánvalóan éhes, hiszen már 3-4 órája nem evett, de hiába kínálom, megfeszíti magát, homorít, rugdos, be sem próbálja kapni a cicit, vörös fejjel ordít egyre jobban. Próbáltam cumisüvegből, úgy is csak hébe-hóba hajlandó kicsit inni, kanállal, pohárból sem kéri. És mivel éhes, nyugtalan, ezért is alszik el nehezen.
Tegnap volt a csúcs, kb. 6-tól 9-ig képtelenség volt megnyugtatni, megetetni, elaltatni. Úgy ordított, mintha nagyon fájna valamije. Látszott, hogy nagyon fáradt, szeretne aludni, de nem tud. Hurcoltam mindenféle pózban, már majd leszakadt a karom meg a lábam. Mindig lecsukódott a szeme, de hiába. Már a teljes kétségbeesés határán voltunk. Végül 9-kor sikerült úgy letenni, hogy úgy is maradjon.

Már reggelenként van egy kisebb műsora, ami délutántól estére óriásivá duzzad. Közben még hajlandó kicsit játszani, beszélgetni, nézelődni, vigyorogni, szóval nem kizárólag sírás van, de este már csak a nyűglődés marad.Egyedül hajnalban eszik rendesen, meg reggel, azután már egyre kevesebbeket. Nem is zavarna annyira, hiszen szépen gyarapszik, csak az a baj, hogy éhes, nyugtalan, sír, nem tud jól aludni, szenved.

Már arra gondoltunk, hogy a foga készülődik kifele, mert a keze mindig a szájában van, a nyálát is egyre jobban folyatja, szereti a rágókáját rágcsálni (meg az ujjamat).

A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr4490125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keszidi7 2008.05.28. 08:45:47

Talán el kéne vinni az orvoshoz. Lehet, hogy valami probléma van vele. A sirása erőteljesen azt mutatja, hogy valami nem teljesen jó nála. Talán a hasa, esetleg a foga, de bármi is van nézesd meg a gyerekorvossal.


süti beállítások módosítása