Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

Azóta

2008.11.06. 19:17 - Mirci30

Na, jó rég nem írtam már, sok minden történt azóta.

Megjártuk Szegedet hármasban, Andris egész jól viselte.
Odafele az autóban egy idő után nagyon sírni kezdett, kétszer is meg kellett állnunk emiatt, végül Feri odaadta neki a mobilját, hogy azzal játsszon, valamennyire le is foglalta. Ez nem bizonyult jó ötletnek, mert annyira összenyálazta, hogy utána napokig használhatatlanná vált a telefon. Most úgy néz ki, hogy sikerült annyira kiszáradnia, hogy újra rendesen működik.
Anyuéknál nagyon jól viselkedett Andris, csak nehezen tudott elaludni a szokatlan helyen, de végül az éjszakát sikerült átaludnia. Kakálni sem tudott egy teljes napig (az előtte megszokott napi 2-3 helyett), de második napon már sikerült.


























Több dolgot is Szegeden csinált először Andris:
-felállt az utazóágyban (segítséggel)
-bólogatott a fogadott nagynénimnek
-kenyérhajat rágcsált.

Hazafele úton már nem sírt, kis nyűgösködés után elaludt.
Szegedet már az új autósüléssel jártuk meg:







































Voltunk 8. havi tanácsadáson, méretek: súly 9,35 kg, hossz 74 cm.
Megkapta a Prevenar oltást, este hőemelkedése volt.

Voltunk kardiológián: Ekg-t csináltak. Valóban van egy kis szívzöreje, de nem vészes, valószínűleg vérszegénység miatt van. Marhahúst és vastartalmú zöldségeket javasolt az orvos, fél év múlva kontroll.

Most már nagyon szeret felállni, általában a kezünkbe kapaszkodva, aztán rögtön le is ül, és újra áll fel. De önállóan is fel tud állni, ha talál jó kapaszkodót, és egyedül le is ül, letottyan a fenekére. Néha felborul és megüti magát, olyankor sír.
Mindent el kell előle pakolni, mert jön-megy, borít, szétszed, megrág, leránt.

Fürdéskor pancsol, játszik. A halacskás vízhőmérővel azt szokta csinálni, hogy lenyomja a víz alá, és figyeli, ahogy jönnek fel a buborékok, amikor megtelik vízzel. Aztán kiemeli, ekkor kifolyik a víz belőle, majd újra víz alá nyomja, és így tovább.

A tarkóján göndörödik a haja.

Ha fényképezzük, amint meglátja a vakut, teli szájjal vigyorog a piros fényre, ezért általában vigyorgós képek készülnek róla, pl:

Céklaevés:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr73754520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izike 2008.11.09. 10:27:17

Mintha egy kis királyfi űlne a trónuson! :-)

feliccia 2008.11.22. 10:45:28

Azt is írd le, hogy milyen hangokat gagyarászik.


süti beállítások módosítása