Andriska

A fiunkról. 2008. febr.23-án született.

Friss topikok

  • Izike: Gratulálok a tizenhárom hónapos okos, ügyes, szép, járni tudó Andriskának és szüleinek! (2009.03.23. 15:25) Elindult!
  • sfi: Vagy politikus. :) (2009.03.17. 20:38) Szavak és reakciók
  • Szekuriti Blogger.: Aranyos. :) (2009.03.16. 17:47) betegség
  • feliccia: Jah, elfelejtettem szólni, hogy nagyon jó, hogy újra írsz! (2009.03.06. 14:09) tanácsadáson
  • hopihe: Na jó! Lehet, hogy nem volt jó ötlet. Bocs! A Vadaspark lehet, hogy még korai volt. Majd, amikor... (2009.03.04. 19:46) vadaspark

Linkblog

4 hónapos - jön a foga!

2008.06.23. 20:35 - Mirci30

Ma lett 4 hónapos Andris. Holnap visszük oltásra és felülvizsgálatra.

Mostanában nagyon jól viselkedik, elég rendesen eszik, alszik, sokat nevet, mosolyog, dumál. Fő szórakozása, hogy hempereg az ágyon. Egyelőre balra indul neki, és egy vonalban végiggurul, nem oda-vissza fordul. Közben nagyokat sikongat, vagy mérgében, ha nem sikerül egy mozdulat, vagy örömében, ha jól megy. Nagyon kell figyelni rá, hogy le ne essen. 2 napja sajnos meg is történt, de szerencsére csak a pihenőszékre esett rá, kicsit az arcát megütötte, de nagyobb volt az ijedtség, mint a sérülés. Persze sírt torkaszakadtából, és mi is nagyon megijedtünk, még percekkel később is remegtem. Utána pont a kaputelefon is megszólalt, tovább tetézve Andris rémületét, úgyhogy igencsak kellett vígasztalni.

Szerencsére már a tejem is megszaporodott, szedtem egy homeopátiás bogyót, amit a védőnő ajánlott. Vagy az vált be, vagy a reménykedés, vagy a fejés. Ennek ellenére mindig szükség van az előző napi lefejt tejre is, hogy pótoljam, mert időnként nem hajlandó a cicit elfogadni.

Az ekcémája szaporodik, már mindkét karján és combján is vannak száraz kerek foltok. Van, amikor feltűnő és csúnya, van, amikor alig látható, halvány és sima.

Ma nagyon nyűgös volt, nem találta a helyét, feszengett, sokat sírt, és egész nap rágta az ujjamat. Este benéztünk a szájába, mert az ujjammal furcsát éreztem, és lent középen a bal oldali metszőfogánál egészen fehér az ínye, szerintem nem sok hiányzik, hogy áttörjön. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andriska.blog.hu/api/trackback/id/tr65535859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feliccia 2008.06.24. 16:37:32

Nocsak, jön a foga?! Akkor állítólag nyűgösebbek a babák a nagy átlagnál, csak azt nem tudom, hogy Andriskánál hogy lehet még fokozni a nyűgösséget. .. Meg ha majd rádharap az éles fogaival, akkor majd te is nyűgös leszel.


süti beállítások módosítása